Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Încă o licitație pentru cabinetele de la Policlinica 2


Primăria municipiului Focșani continuă să organizeze licitații publice pentru vânzarea cabinetelor medicale din incinta Policlinicii nr. 2, de pe Strada Bucegi. Este al treilea an în care municipalitatea scoate la vânzare aceste spații, în urma unei decizii a Consiliului Local din 2012. În prezent, mai sunt disponibile șase spații medicale. În aceste condiții, Consiliul Local va relua licitația publică pe 9 iunie, de la ora 12.00, la sediul administrației publice locale.
Este vorba de 6 spații cu destinația de cabinete medicale, precum și spații în care se desfășoară activități conexe actului medical, de la parter și etajul I și întreg etajul II. Spațiile au o suprafață utilă cuprinsă între 11 și 132 de metri pătrați și un preț de pornire la licitație între 7.284 și 85.611 de euro. Cel mai mare este spațiul medical de la etajul II, ce are o suprafață utilă de 132 de metri pătrați. „Cererea pentru înscriere la licitație, oferta și celelalte documente solicitate în caietul de sarcini împreună cu taxele (taxa de participare la licitație, taxa caiet de sarcini și taxa de garanție (în cuantum de 10% din prețul minim de pornire la licitație) vor fi depuse la sediul Primăriei municipiului Focșani, până cel târziu la data de 8.06.2015, ora 16.30”, se arată în anunțul Primăriei Focșani.
Documentele pentru licitație pot fi procurate de la Centrul de Comunicare – serviciul Juridic, între orele 9.00 – 16.30, contra sumei de 50 lei, începând de astăzi. „Plicurile cu documentele de calificare vor fi deschise de către Comisia pentru vânzarea cabinetelor medicale și a spațiilor în care se desfășoară activități conexe actului medical, în data de 9.06.2015, ora 10 00, Sala de ședinte a Primăriei municipiului Focșani, et. I. Lista cu ofertanții calificați care pot participa la licitația publică cu strigare va fi afișată la ora 11.00. La ora 12.00 are loc ședința de licitație”, se arată în anunțul Primăriei Focșani.
Prima licitație pentru vânzarea acestor cabinete medicale a avut loc în decembrie 2012, când au fost scoase la licitație 24 de spații medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?