Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Aleargă pentru prevenirea cancerului de sân!


Vrâncenii sunt invitați să participe la cea mai populară cursă dedicată prevenției cancerului de sân din lume, respectiv „Happy Run – Race for the Cure România”, care va avea loc pe 7 iunie, în București. Evenimentul este organizat de fundația Renașterea și va avea următorul traseu: Parcul Herăstrău, Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Mareșal Prezan, Åžoseaua Kiselleff, Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.
Competiția este structurată pe trei categorii: cinci km – cursă pentru alergători, Fun Run – cinci km – alergare/plimbare pentru persoane de toate vârstele, Fun Walk -1 km – plimbare. „Se vor forma echipe și competiții între școli, ambasade, spitale, companii, cluburi sportive și se vor oferi premii pentru echipa cea mai numeroasă, cea mai eficientă în strângerea de fonduri și pentru cea mai «funny» Cele trei curse reprezintă o modalitate de conștientizare a importanței prevenției cancerului și de celebrare a învingătoarelor în lupta cu cancerul”, se arată într-un comunicat al Fundației Renașterea. Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa numeroase personalități, susținătoare ale activităților fundației.
 Înscrierile se pot face, sub forma unei donații, până pe 6 iunie, online pe www.fundatiarenasterea.ro, iar pe 7 iunie, în ziua cursei, între orele 8.00 – 10.00, la intrarea în Parcul Herăstrău, Piața Charles de Gaulle. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a oferi teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile (paciente oncologice, persoane cu venit redus), pentru a oferi proteze mamare externe, sesiuni de suport și informare asupra noilor terapii și susținere psihologică pentru paciente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?