Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Turneul seriei a opta a Cupei Federaţiei se joacă la Focşani


Cupa Federației pentru juniorii A și-a programat pentru sâmbătă, 16 mai și duminică, 17 mai jocurile din turneele regiunilor. Formațiile din seria a opta – Steaua București, Juventus București, Liceul Sportiv Iolanda Bala Soter Buzău și LPS Focșani, se vor întâlni pe stadionul Milcovul din Focșani. Locul de disputare a partidelor din seria în care au evoluat focșănenii a fost stabilit în urma unei licitații de oferte la care profesorul Daniel Bănică, antrenorul juniorilor A ai LPS, a convins că Focșaniul poate fi o gazdă bună, atât ca locuri pentru cazare, cât și ca suprafață de joc. Cine a văzut juniorii A la lucru în ediția actuală de campionat știe că pe Milcovul pot fi văzute echipe cu jucători talentați ce pot oferi dispute fotbalistice de bună calitate!
Elevii profesorului Daniel Bănică au câștigat pe Milcovul și în fața Stelei și a Juventusului, pierzând meciul cu buzoienii după ce au dominat consistent și au ratat mai multe ocazii de gol.

Programul seriei a 8-a:
Sâmbătă, 16 mai: LPS Focșani – FC Steaua București (ora 16:00), LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – ASC Juventus București (ora 18:00).
Pe 17 mai, cu începere de la ora 16:00, se vor disputa finalele din fiecare serie, între câștigătoarele din prima zi. La etapa semifinală, cele 8 învingătoare vor fi repartizate în două grupe de câte 4. Echipele de primul loc din cele două grupe vor disputa, pe 2 iunie, de la ora 16:00, finala Cupei Federației la Juniori A.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?