Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Soț și soție, bătuți într-un magazin din cartierul Bahne


O focșăneancă susține că, pe data de 7 mai, a fost bătută atât ea cât și soțul ei, într-un magazin din cartierul Bahne al municipiului Focșani. Mirabela Parteni (FOTO) susține că a fost agresată de mai multe persoane, respectiv de 5 sau 6 bărbați, pe motiv că „și-a permis” să-i spună unuia dintre ei că fiul său l-a lovit pe al ei. „Pe data de 7 mai am fost bătută într-un magazin de mai multe persoane, care locuiesc pe Gheorghe Doja. Băiatul unuia dintre cei care m-au bătut l-a lovit pe copilul meu și eu am mers să-i spun lui taică-su și de aici a pornit tot. M-au bătut și pe mine, și pe soțul meu. S-a întâmplat în zona pieței din Bahne, că pe acolo stau ei, iar eu când am văzut că vor să mă bată, am fugit într-un magazin mare și au venit după mine. M-au bătut acolo de s-a speriat toată lumea. Erau 5-6 bărbați. Am fost și mi-am scos certificat medico-legal și eu și soțul și am făcut plângere la poliție”, ne-a povestit femeia.
    Conform certificatelor medico-legale, în cazul ei la rubrica „Concluzii” se precizează că „prezintă leziuni traumatice, leziuni ce au putut fi produse, posibil, prin lovire cu un corp tăietor-înțepător și pot data din 7 mai 2015”, fiindu-i acordate 6-7 zile de îngrijiri medicale. În ceea ce-l privește pe soțul femeii, Gabi Parteni, acesta „prezintă leziuni traumatice, leziuni ce au putut fi produse, posibil, prin lovire cu/ de corpuri/planuri dure și pot data din 7 mai 2015”, acestuia fiindu-i acordate 3-4 zile de îngrijiri medicale.
    Plângerea a fost înregistrată la Poliția municipiului Focșani, după cum ne-au precizat oamenii legii, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Urmează ca polițiștii să discute și cu cei la care face referire Mirabela, dar și să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a stabili dacă aspectele reclamate de femeie se confirmă ori nu.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?