Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Delegaţie economică din Austria la Consiliul Judeţean Vrancea


Secția Comercială a Ambasadei Austriei organizează între 19-21 mai 2015, împreună cu administrațiile locale ale municipiului București și ale județelor Vrancea și Iași, o delegație economică vizând domeniul gospodăririi și al infrastructurii comunale. 16 dintre cele mai renumite companii austriece din domeniul tehnologiei de mediu și din cel al infrastructurii fac parte din această delegație. Astfel, în data de 20 mai, în intervalul orar 14.00 -18.30, Consiliul Județean Vrancea va găzdui, în Sala Mare, evenimentul „Servicii de gospodărire comunală în București, Focșani și Iași”, eveniment la care companiile și primăriile interesate pot avea discuții cu reprezentanții firmelor austriece.
    Comunele și orașele austriece dispun de una dintre cele mai bune infrastructuri din Europa și nu este o sarcină ușoară în a asigura tehnologii și echipamente eficiente din punctul de vedere al costului și în același timp de calitate superioară și durabilă. „România poate să profite de soluțiile și tehnologiile inovatoare și eficiente și de experiența austriacă din acest domeniu. În cadrul simpozioanelor «Servicii de gospodărire comunală în București, Focșani și Iași” companii austriece de renume își vor prezenta tehnologiile și produsele inovatoare pentru domeniile gospodărirea apei, ape uzate, tehnologie comunală și de mediu, cât și infrastructura comunală. Companiile locale și instituțiile administrației locale din regiune vor avea ocazia unui schimb de experiență și de a purta discuții cu participanții austrieci pe aceste teme extrem de actuale”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Consiliului Județean Vrancea.
    Administrația județeană speră, se arată în comunicat, ca prin această manifestare, să contribuie în continuare la crearea de legături și la intensificarea relațiilor economice bilaterale dintre România și Austria. „Austria are investiții directe în valoare de 11,4 miliarde de Euro, fiind investitorul de top din România care asigură direct prin aceste investiții circa 100.000 de locuri de muncă. România este astfel una dintre cele mai importante piețe pentru Austria iar o dezvoltare pozitivă și întărirea economiei naționale românești au o importanță determinantă pentru economia austriacă”, se mai arată în comunicatul Consiliului Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?