Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Premii pentru elevii și liceele ecologiste


Daniela Ardeleanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” a obținut locul I în cadrul proiectului „Pentru Un Viitor Mai Curat Împreună cu NOI”, Campanie de Educație Ecologică și Mediu – Ediția 2014-2015, după ce a realizat un colaj de fotografii cu AÅžA DA, AÅžA NU în privința curățeniei. Eleva a câștigat 250 de lei. Premiul al II-lea a fost adjudecat de elevul Robert Leonard Chilian, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, care a câștigat 150 de lei, iar premiul III, în valoare de 100 de lei a fost câștigat de elevul Ionuț Anghelachi, din clasa a X-a a Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu”. Mențiunea în valoare de 50 de lei a fost câștigată de Nicoleta Bălan, elevă în clasa a X-a a Colegiului Tehnic „V.D. Cotea”.
    La secțiunea „Colectarea deșeurilor reciclabile” s-au strâns 1524 kg deșeuri hârtie și carton. Astfel, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, care a strâns 886 kg de deșeuri de maculatură a obținut premiul I, care a constat într-o tablă magnetică, iar Colegiul Cuza s-a situat pe locul III, cu 418 kilograme de maculatură, câștigând un ecran de proiecție. Colegiul Tehnic „V.D. Cotea” a primit diplomă de participare, după ce a strâns 220 kg deșeuri maculatură.
    Proiectul a fost organizat de SC ECO-X SA, sub patronajul Gărzii Naționale De Mediu, Comisariatului Județean Vrancea și Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?