Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Reţete delicioase pentru pofticioşi Chiftele de năut


Timp de preparare: 20 min
Timpul de gătire: 12 min
Gata în: 32 min

Ingrediente
    300 g năut
    1 cățel de usturoi
    câteva fire de coriandru proaspăt
    câteva fire de pătrunjel
    2 lingurițe chimen măcinat
    1 lingurita boia dulce
    ulei pentru prăjit
    sare și piper

Preparare
Chiftele pentru post! Învață să prepari și tu acasă chiftele de năut absolut delicioase!
1. Cu o seară înainte se pune năutul la înmuiat în apă rece. A doua zi se scurge și se mixează cu ceapa tăiată, pătrunjelul, coriandrul și usturoiul pisat.
2. Trebuie să se obțină o pastă consistentă în care se adaugă chimenul și boiaua, sarea și piperul.
3. În timp ce se încinge uleiul, cu mâna umedă se formează chiftelele care se prăjesc în uleiul încins.
4. Se pot consuma atât reci, cât și încălzite.

Sursa: http://retete.unica.ro/recipes/chiftele-de-naut/#ixzz3Yi0YRv1v

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?