Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

IPJ Vrancea recrutează candidați pentru școlile de profil


Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidați (care au domiciliul în județul Vrancea) pentru concursurile de admitere la: Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București, Åžcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, Åžcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Åžcoala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea și Åžcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. De asemenea, se fac recrutări și pentru locurile MAI la Academia Tehnică Militară București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Institutul Medico-Militar, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Åžcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, Åžcoala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
    Pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București sunt aprobate 65 de locuri la specializarea „Drept” și 250 de locuri pentru specializarea „Ordine și siguranță publică”, din acestea din urmă 5 sunt repartizate minorității romilor, 3 maghiare, iar două altor minorități. La Åžcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” sunt 500 de locuri, din care 5 pentru minoritatea romilor și 3 pentru alte minorități, iar pentru Åžcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj sunt 125 de locuri, din care 3 pentru minoritatea romă și 2 pentru alte minorități.
    Relații se pot obține zilnic, între orele 08.00 – 16.00, la nr. de telefon 0237.207.114, precum și de pe pagina de internet a unității. Detalii privind Admiterea 2015 și alte informații de interes pentru candidați vor fi publicate pe site-ul fiecărei instituții de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?