Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO şi GALERIE FOTO: Un tir A MĂTURAT în cale două podețe și o mașină. Colegul șoferului a ajuns la spital


Un accident spectaculos s-a produs sâmbătă dimineață, pe DN 2E85, pe raza comunei Garoafa. Din cauza oboselii la volan, șoferul unui tir, care urma să ajungă la Tecuci, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mastodontul în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de mers, distrugând trei podețe și o mașină parcată. Pe lângă pagubele materiale rezultate, celălalt șofer al tirului, care dormea în momentul producerii accidentului, a fost rănit ușor. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani pentru a primi îngrijiri medicale.
    Șoferul, în vârstă de 28 de ani, din județul Prahova, spune că nu știe ce s-a întâmplat de a ajuns în șanț. „Nu-s lămurit ce s-a întâmplat. Eu zic că nu am ațipit. Am condus toată noaptea și n-am ațipit. Am marfă pentru Penny, lactate și altele. Colegul din mașină dormea”, a declarat șoferul tirului, la scurt timp după eveniment.
    La rândul său, proprietarul mașinii avariate a precizat că a auzit o bubuitură puternică, iar când a ieșit din casă a văzut dezastrul. Omul crede că a fost norocos, considerând că dacă ieșiea cu câteva minute mai devreme din casă, întrucât intenționa să plece cu soția la Focșani, s-ar fi produs o nenorocire. „Am auzit o bubuitură puternică și am ieșit afară din casă. Când am ajuns la poartă am văzut ce s-a întâmplat. Bine că nu sunt victime. Nici el nu știe ce s-a întâmplat, spune că l-a furat dreapta. Bine că nu am fost în mașină. Dacă ieșeam cu trei minute mai devreme, eram victimă și eu, și soția, că urma să plecăm în oraș”, a precizat proprietarul mașinii avariate.

    Politiștii au întocmit dosar penal de cercetare, urmând să stabilească cauzele producerii accidentului. „La data de 25.04.2015, orele 06.49, pe DN 2 E 85, în comuna Garoafa, S. Åžtefan, de 28 ani, din Băltești, jud. Prahova, în timp ce conducea un autotractor, pe fondul oboselii excesive a pierdut controlul direcției, a intrat în șanțul din dreapta și a avariat două podețe și un autoturism marca Opel Corsa, care se afla staționat pe unul dintre podețe. Ulterior, P. Constantin, de 27 ani, din com. Bucov, jud. Prahova, pasager în autotractor, a fost transportat la Spitalul «Sf. Pantelimon» Focșani, fiind rănit ușor”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Un alt accident s-a produs la Urechești. Victima, o femeie, care traversa strada regulamentar, a fost grav rănită. Ea a fost acroșată pe trecere de un autocamion, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean. „La data de 24.04.2015, ora 17.55, pe DN 2- E 85, în com. Urechești, G. Oleg, de 37 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autocamion Man, a acroșat-o și a accidentat-o grav pe M. Ionica, de 24 ani, din com. Voinești, jud. Vaslui, care traversa strada pe marcajul pietonal.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar principalul suspect este cercetat în stare de libertate”
, se mai arată în aceeași informare.
    Și în Focșani au fost înregistrate, sâmbătă, două accidente de circulație. Primul s-a produs la ora 10.00, iar vina ar aparține unui șofer care nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea dintr-o parcare. În urma evenimentului a rezultat rănirea șoferului nevinovat. „La data de 25.04.2015, orele 10.08, în mun. Focșani, D. Patricia, de 49 ani, din localitate, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism marca Daewoo Matiz, pentru a ieși dintr-o parcare, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat un autoturism marca Ford Fiesta, condus de S. Florian, de 38 ani, din Focșani. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism, S. Florian”, au transmis polițiștii.
    La ora 14.40, un alt accident s-a produs la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu strada Republicii. Unul dintre șoferi nu a respectat semnificația indicatorului „Stop”, mașina sa intrând în coliziune cu o alta, care circula regulamentar. Și în acest caz a fost rănit tot șoferul nevinovat. „La data de 25.04.2015, orele 14.41, în mun. Focșani, I. Constantin, de 67 ani, din loc. Vălenii de Munte, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului rutier «STOP» de la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu str. Republicii, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autovehicul marca Daewoo, condus de N. Petru, de 43 ani, din mun. Focșani, care circula regulamentar. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto N. Petru„, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?