Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! Copilă de 14 ani, găsită spânzurată


O fetiță de 14 ani, din comuna Păulești, s-a spânzurat în această dimineață. Copila a fost lăsată de tatăl ei într-un punct, după care a luat-o pe jos către școală, numai că nu a mai ajuns. A luat-o pe o cărare, undeva mai jos de primărie și s-a spânzurat cu o eșarfă de un copac. Își premeditase gestul, asupra sa fiind găsit un bilet de adio. Nu a scris motivul pentru care s-a sinucis. A spus doar că vrea ca tot satul să vină la înmormântarea ei și și-a cerut iertare de la familie.

UPDATE

„În cursul zilei de astăzi lucrătorii Postului de Poliție Păulești au fost sesizați verbal de către C. Maria, din com. Păulești, sat Păulești, jud. Vrancea, cu privire la faptul că pe proprietatea Irinei P., din com. Păulești, sat Păulești, jud. Vrancea, a găsit cadavrul unei adolescente, spânzurat cu o eșarfă de un copac (prun). Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care a fost solicitată echipa operativă.
    Lângă cadavrul care nu prezenta urme de violență a fost găsit ghiozdanul cu care fata mergea la Åžcoala Gimnazială Păulești, unde era elevă în clasa a VII-a. Totodată, lângă corpul acesteia au fost identificate două bilete ce erau destinate părinților ei, cerându-le iertare, fără a specifica motivul sinuciderii. În pieptul tinerei era un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale părinților.
Din discuțiile purtate cu părinții fetei a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp nu au existat discuții contradictorii între aceștia și nu cunosc motivul pentru care fiica lor a făcut acest gest.
            Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate în cauză.”
                              Biroul de Presă al IPJ Vrancea

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?