Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 3 aprilie a.c., ora 07.30, pe DJ 205 B în comuna Urechești, S. Valerică, de 61 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de mers înapoi, pentru a ieși din curtea casei sale în DJ 205 B, nu s-a asigurat corespunzător, lovindu-l cu spatele autoturismului și accidentându-l ușor pe C. Pandeli, de 71 ani, din aceeași localitate, care circula în calitate de pieton pe marginea părții carosabile. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactiate a modului de producere a evenimentului.
La data de 3 aprilie a.c., ora 16.00, la intersecția DC 184 cu DJ 202 E, pe raza satului Slimnic, polițiștii din Tîmboiești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui participant la trafic, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea și la aproximativ 500 m a abandonat autoutilitara. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că D. Cătălin, de 39 ani, din localitate a condus autoutilitara, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
La data de 4 aprilie a.c., ora 00.18, pe DN 2 D Bolotești, M. Vasilică, de 49 ani, din Comuna Å¢ifești, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului-Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?