Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Jandarmii asigură ordinea la meciuri


Jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, atât prin misiunile permanente cât și temporare apărute la finalul acestei săptămâni. Astăzi (sâmbătă-n.r.), începând cu ora 17.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, etapa a XIV-a, program competițional stabilit de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea dintre echipele: Voința Odobești – FC Panciu, Unirea Èšifești – Voința Cîrligele, pe terenul comunal Jariștea, Victoria Gugești – AS Cîmpineanca, FCM Adjud – Euromania Dumbrăveni, AS Suraia – Selena Jariștea.
    În aceeași zi, începând cu ora 10.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focșani, unde va avea loc un spectacol cultural-artistic dedicat Zilei Internaționale a Romilor de pretutindeni, eveniment la care sunt așteptați să participe aproximativ 150 de copii de etnie rromă din județul Vrancea. Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului Vrancea, împreună cu Inspectoratul Åžcolar Județean și Partida Rromilor „Pro Europa” – Filiala Vrancea.
    De asemenea, duminică, începând cu ora 11.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a XIII-a, astfel: în localitatea Ruginești la meciul de fotbal dintre echipele Trotușul Ruginești – FC Viitorul Biliești și în localitatea Jorăști la meciul de fotbal dintre echipele Victoria Vînători – Flacăra Urechești, dar și la Sala Polivalentă din municipiul Focșani, unde va avea loc meciul din cadrul Diviziei A la handbal masculin, seria A, dintre CSM Focșani 2007 – HC Argeș Pitești.
    Tot duminică, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la Adunările Generale a Obștilor din localitățile: Tulnici, Negrilești și Coza.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?