Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

„Cupa Alexanders Dance“, la Panciu


Casa de Cultură din Panciu găzduiește, sâmbătă, cea de-a III-a ediție a Concursului de Dans Sportiv „Cupa Alexanders Dance”, organizat de Clubul Alexanders Dance din Focșani, condus de profesoara Mirela Nica Milea.
La concurs vor participa formații de dans provenite din școlile din Vizantea, Vidra, Gugești, Panciu, precum și de la Centrul de Zi „Dănuț” și Palatul Copiilor din Focșani. Competiția va avea două secțiuni – Perechi și Grupuri – și se va desfășura pe categorii de vârstă. Stilurile de dans ce vor fi evaluate de juriul de specialitate vor fi: jive, rumba, cha-cha, salsa, tango, quickstep și samba – la secțiunea Perechi și marș, disco, cha-cha, jive, salsa, samba, bachata, tango și rumba – la secțiunea Grupuri.
    Concursul de Dans Sportiv „Cupa Alexanders Dance” 2015 este organizat sub patronajul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Vrancea, având ca parteneri Primăria și Casa Orășenească de Cultură Panciu. „Orașul Panciu găzduiește, al treilea an consecutiv, Cupa «Alexanders Dance», care promovează o ramură a sportului aflată la limita dintre sport și artă – dansul sportiv. Susținând acest concurs, Primăria Orașului Panciu încurajează de fapt sportul, pregătirea la cel mai înalt nivel și, nu în ultimul rând, performanța! Sunt sigur că și în 2015 «Cupa Alexanders Dance» va fi o reușită! Le urez mult succes, atât organizatorilor, cât și participanților!”, a declarat primarul orașului Panciu, Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?