Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tânăr de 19 ani, SNOPIT ÎN BĂTAIE din cauza unei fete


Un tânăr de 19 ani, din comuna Tâmboiești, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, după ce a primit o bătaie soră cu moartea. S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, în satul Bogza din comuna Sihlea. Victima a ajuns în această localitate pentru a se întâlni cu o fată, sora unuia dintre agresori.
    Fata a fost văzută de fratele său în mașina victimei, situație care l-a deranjat. Așa se face că fratele tinerei și trei verișori au oprit mașina, în care se aflau fata și victima, pe un drum din localitate și l-au bătut pe Marin V., de 19 ani. Acesta a fost preluat de o ambulanță, ajungând inițial la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, unde a fost supus unor investigații. Ulterior, a fost trimis la Spitalul din Galați, întrucât exista suspiciunea că ar avea o fractură, suspiciune care nu s-ar fi confirmat, după cum ne-au spus oamenii legii.
    Polițiștii au stabilit în urma verificărilor că cei care l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani ar fi Silviu T., de 20 ani, Cătălin Ciprian T., de 19 ani, Paul T., de 20 de ani, și Jenică T., de 40 de ani, toți din Bogza. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza altercației. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, se va face și încadrarea juridică a faptei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?