Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Tricolorii de la minifotbal au dormit în cafenea!


Naționala de minfotbal a României a ajuns între primele patru echipe la Campionatul Mondial după o întâmplare SF. În cursa de 1800 de kilometri pe care trebuia să o facă până în orașul unde urma să se joace meciul cu România, Canada s-a rătacit. N-a mai ajuns la partidă, iar națională antrenată de Tiberiu Lajos a trecut automat în semifinale!
Viața n-a fost mereu la fel de ușoară pentru tricolorii de la minifotbal. Din cauza unor probleme legate de cazare, băieții din națională au petrecut noaptea dinaintea meciului de grupă cu India în cafeneaua arenei. Dormind! Jucătorii n-au mai găsit locuri la hotel, așa că s-au văzut nevoiți să petreacă orele până la debutul la CM în bar. Când s-au trezut, au bătut India cu 21-0! România a pierdut în semifinale, 7-3 (5-0) în fața Statelor Unite ale Americii și va juca finala mică împotriva Braziliei, care a cedat în a doua semifinală, 6-5 după penalty-uri în fața Canadei.
România a pierdut în semifinale în fata unei echipe bine organizate la sportul fotbal-hockey sau pe scurt bambilici, pardon, minifotbalul din SUA, acolo unde Nationala noastră a fost inferioara doar în primele două sferturi, când, pe fondul unui noroc foarte mare, SUA a reușit să marcheze ajutată de mantinelă, nu mai putin de 3 ori, cand nici nu știau unde se afla minge. Mantinela nu a fost singura care a ajutat-o pe americani, arbitrii îndeplinind și ei cu succes această sarcină. România are toată admirația noastră, jucătorii sunt adevărați campioni! S-au adaptat perfect la toate condițiile impuse de organizatori și au ajuns în primii 4 din lume. Au avut de înfruntat deplasările lungi, serviciile de cazare și mâncare îndoielnice, un teren cu dimensiuni supraproporționate (60m/30m), niște reguli care aduc aminte de hockey decât de minifotbal (mantinelă, intrări prin alunecare, body-check-uri) și multe alte obstacole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?