Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Punctaj maxim la olimpiada de geografie „Terra“


Rezultatele Concursului Național de Geografie Terra 2015, faza județeană au fost afișate. Astfel, la clasa a V-a, primele două locuri sunt ocupate de elevi de la Școala Gimnazială „Ion Basgan”, frați gemeni. Este vorba de Alexandru Ariton, care a obținut 91 de puncte, și Adrian Ariton, cu 89 de puncte. În ordine descrescătoare, urmează Ciprian Pirlog, de la Colegiul Național Cuza Focșani, cu 86 de puncte, urmat de alți doi elevi de la Școala Gimnazială „Ion Basgan”. Este vorba de Ștefan Andrei Bîznă, cu 85 de puncte, și Ionuț Manea, care a obținut 81 de puncte. Demn de remarcat este că gemenii au câștigat, în urmă cu două săptămâni, premiul I la faza județeană a concursului de matematică „Adolf Haimovici”.
De la clasa a VI-a, Elena Tecu, de la Școala Anghel Salingny Focșani, și Andrei Sebastian Lefter, de la Școala Alexandru Vlahuță Gugești, au obținut câte 98 de puncte, fiind urmați de Robert Vîlcu, de la Școala Gimnazială Jariștea cu 94 de puncte, Andrei Ștefan Istudor, de la Școala Ion Basgan Focșani cu 92 de puncte, și Ștefania Manolache, de la Școala Gimnazială Movilița cu 91 de puncte. 
În ceea ce privește elevii de clasa a VII-a, Alexandru Micu, de la Colegiul Național Unirea Focșani, a obținut maximum de puncte, Andrei Stelian Anghel, de la Școala Ion Basgan din Focșani, a obținut 98 de puncte, la fel ca și Tudor Diaconu, de la Școala Ștefan cel Mare Focșani. 96 de puncte a obținut Radu Rarinca, de la Colegiul Cuza din Focșani.
Contestațiile pot fi depuse astăzi, între orele 10.00-12.00, la secretariatul Școlii Ștefan cel Mare din Focșani.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?