Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ULTIMA ORĂ! Traficul rutier pe DN 2D a fost închis


Traficul rutier pe drumul național 2 D Focșani-Târgu Secuiesc, a fost închis în noaptea de sâmbătă spre duminică, între localitățile Lepșa și Greșu, din cauza stâncilor căzute de pe versanți pe partea carosabilă. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri în jurul orei 23.30, traficul revenind la normal în această dimineață, la ora 8.00, după ce autoritățile au intervenit pentru degajarea părții carosabile.
    „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Vrancea, traficul rutier pe DN2D Lepșa – Greșu a revenit la normal. Din cauza căderilor de stânci de pe versanți pe carosabil, circulația auto fusese oprită pe ambele sensuri între kilometrii 62 și 74, de aseară de la ora 23.30”, se arată într-o informare a IGPR. 

  Oamenii din satul Trestia, comuna Dumitrești rămân în continuare izolați din cauza unei alunecări de teren care a distrus platforma drumului comunal, chiar la intrare în localitate, pe o distanță de aproximativ 40 metri liniari. Alunecarea de teren a avut loc din cauza ploilor abundente.
   De asemenea, traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 2M, între localitățile Reghiu și Mera, la kilometrul 24+900 de metri, pe o distanță de aproximativ 40 de metri, din cauza unei alunecări de teren.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?