Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Costin Corcoz, locul 3 la Cupa Pro Aktiv


A patra ediție a Cupei Pro Aktiv la tenis de masă a revenit bârlădeanului Mihai Călin, care în finala competiției a trecut de Marius Ion (Brăila). Întrecerea, organizată de vrâncenii Costin Corcoz și Daniel Dumbravă în sala de sport a Colegiului Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, a adunat la start 129 de competitori din zona Moldovei, iar premiile puse în joc de organizatori au constat în cupe, medalii și diplome pentru primii patru clasați.
Cele mai bune rezultate obținute de vrânceni la categoria Open au fost obținute de Costin Corcoz – locul 3, Daniel Dumbravă – locul 4, Ionel Pîzlaru – locul 10 și Aurel Iordaniu – locul 14. La amatori, întrecerea a fost câștigată de Sebastian Rojniță (Bacău). Cele mai bune locuri ocupate de vrânceni au fost: George Radu – locul 2, Costel Arion – locul 3, Romeo Drăgan – locul 9, Cristinel Spoială – locul 11, Adrian Iordachi – locul 12 și Victor Grama – locul 12.
Turneul s-a desfășurat în parteneriat cu DJST Vrancea, pe trei categorii: Open, amatori și juniori. „Mulțumim pentru sprijinul acordat Colegiilor Edmond Nicolau și Ion Mincu din Focșani, Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, dar și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea pentru că au fost mereu alături de noi și ne-au sprijinit în organizarea competițiilor de tenis de masă”, a spus Costin Corcoz (profesor la Åžcoala Gimnazială Å¢ifești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?