Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Un tablou de la Ikea, care costa 50 de lei, evaluat de specialiști la 2,5 MILIOANE de EURO


Mai mulți băieți puși pe glume s-au gândit să vadă dacă se adeverește teoria lor despre arta contemporană. Așa că au cumpărat un tablou excentric și cât se poate de abstract, de la Ikea, pe care au dat în jur de 50 de RON (7 lire sterline), apoi l-au expus într-o galerie de artă din Arnhem. După aceea au chemat mai mulți experți cărora le-au prezentat pictura, dar i-au întrebat și pe vizitatorii galeriei de artă cât ar fi dispuși să dea pe respectiva pictură dacă ar avea mulți bani la dispoziție.
Surprizele abia acum încep să apară. Farseorii le-au spus oamenilor că pictura este făcută de artistul suedez „IKE Andrews” și aproape toți cei care au trecut pe lângă tablou nu și-au dat seama de adevărata sa valoare. În ceea ce privește prețul, cei mai mulți au zis că ar plăti pentru pictura respectivă peste 1000 de euro, însă au fost și persoane care s-au avântat la mult mai mult: „Dacă aș avea banii la mine, aș plăti și 2,5 milioane de euro”, a declarat un iubitor de artă contemporană, pasionat de picturi ciudate.
În momentul în care băieții care au inițiat farsa le-au spus despre ce este vorba, multora nu le-a venit să creadă, iar alții s-au supărat de-a binelea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?