Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Învățătoare-ghiocel, la Grădinița Vîrteșcoiu


Educatoarele care predau la școlile de pe Valea Milcovului au fost prezente, vineri, la Cercul pedagogic de la Grădinița Vîrteșcoiu. Atmosfera de sărbătoare a început încă de la intrarea în unitate, unde profesoara Irinica Cristea și-a întâmpinat colegele îmbrăcată în ghiocel! Fiind respectată tematica din semestrul al II-lea, „Tehnici și metode originale utilizate în activitățile de educarea limbajului”, profesoara Cristea a prezentat o activitate de povestire, cu tema „Floarea de sub zăpadă”.
Activitatea profesoarei a fost apreciată atât de colege cât și de copiii prezenți. „Prin talentul deosebit de a povesti, presărat cu mimică, gestică, tonalitate și expresivitate, doamna educatoare a acaparat în totalitate atenția prichindeilor, care au fost fermecați, cât și a cadrelor didactice prezente, reușind să transmită tuturor mesajul poveștii într-o manieră originală. Irinica este definiția cadrului didactic, în adevăratul sens al cuvântului. Este extrem de muncitoare, pune mult suflet în tot ceea ce face, știe să se apropie de copii și să le transmită cunoștințele într-un mod original și mereu captivant”, a spus profesoara Veronica Batog.
„O colegă deosebită, care prin activitatea de astăzi (vineri-n.r.) ne-a dăruit o parte din experiența sa la catedră alături de copiii care o iubesc foarte mult și care au ținut să o sărbătorească în acest mod, pentru că astăzi (vineri-n.r.) a fost ziua de naștere a doamnei educatoare. Cu acest prilej îi urăm un sincer «La mulți ani!»”, a  precizat și profesoara Violeta Ghetla, responsabila cercului pedagogic.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?