Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

SURPRIZĂ în cazul copilului RĂPIT! Nici poliţiştii, nici părinţii nu se aşteptau la asta


Oamenii legii din cadrul Poliției Focșani au făcut verificări, și ieri, cu privire la sesizarea de răpire a copilului de 11 ani, din municipiu. Potrivit șefului Poliției municipiului Focșani, comisar șef Gicu Avasiloaie (FOTO), din verificările efectuate până acum nu au fost identificate imagini care să-i fi surprins pe cei doi pe traseul indicat de copil și nici martori care să susțină reclamația de răpire. 
Polițiștii au înaintat adrese oficiale pentru ca imaginile înregistrate de camerele de supraveghere să le fie puse la dispoziție, urmând a fi vizualizate încă odată, dar de data aceasta împreună cu tatăl băiatului de 11 ani. „Poliția face în continuare cercetări pentru veridicitatea aspectelor semnalate, dar și pentru identificarea persoanei care ar fi făcut acest lucru. Până în prezent (ieri după-amiază – n.r.) nu au fost identificate imagini sau persoane care să susțină aspectele sesizate. Polițiștii efectuează în continuare investigații și verificări, urmând ca după preluarea tuturor imaginilor de pe camerele de supraveghere de pe traseul indicat, acestea să poată fi vizionate inclusiv de tatăl copilului”, ne-a declarat comisarul șef Avasiloaie.
      Reamintim că vinerea trecută, la orele prânzului, doi părinți din Focșani au reclamat la poliție faptul că fiul lor, de 11 ani, a fost răpit în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de la Coral. Copilul se îndrepta spre Școala „Ștefan cel Mare”, acolo unde învață. Imediat după sesizare, polițiștii au stat de vorbă cu băiatul, în prezența familiei, apoi au parcurs cu el traseul pe care l-ar fi dus necunoscutul. Băiatul le-a povestit oamenilor legii că a fost luat de pe trecerea de pietoni de un necunoscut, deși s-a ferit, fiind cărat de acesta prin fața magazinului Helios, a bisericii din apropiere, prin zona Cinema Balada, Piața Unirii și dus până în apropierea magazinului Zanfir unde, ca urmare a faptului că îl lovea cu picioarele, i-a dat drumul. De asemenea, băiatul a mai spus că a strigat după ajutor, dar nimeni nu a intervenit.
    Deși au fost persoane cărora cazul li s-a părut o poveste de copil, Bogdan Rusu, tatăl băiatului de 11 ani, spune că această variantă este exclusă. „Băiatul mergea la școală, iar la trecerea de pietoni, din partea cealaltă, a venit un bărbat în fugă spre el, l-a luat în brațe și i-a spus nu țipa și a plecat cu el, ajungând până în zona magazinului Zanfir, unde i-a dat drumul pentru că băiatul îl lovea cu picioarele. Aici i-a spus să nu-l mai lovească că-l doare și că dacă vrea, îl ia la el acasă. L-a dus pur și simplu prin centrul orașului. Băiatul a țipat, dar nu a intervenit nimeni. Mă gândesc că poate oamenii au crezut că e vreun copil răsfățat, care nu ascultă de părinți. Varianta că ar putea fi o invenție a copilului este exclusă. Åžtiu ce copil am, sunt atâția oameni care îl cunosc și nu cred că ar fi putut să inventeze așa ceva”, ne-a declarat Bogdan Rusu, tatăl băiatului.

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?