Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

O infirmieră de la Spitalul Adjud a fost găsită moartă, într-un salon


O infirmieră de la Spitalul Municipal Adjud, care își desfășura activitatea în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a murit ieri, în timp ce era la serviciu. Trupul neînsuflețit al Lenuței Maftei a fost găsit într-un salon, în jurul orei 15.45, de  o asistentă medicală. Imediat a fost chemat medicul de gardă, care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, femeia era deja decedată. „Infirmiera nu a mai fost văzută de la ora 15.00 fără 10, iar la 15.45 a fost găsită de o colegă asistentă, căzută într-un salon. Ea nu prezenta activitate cardiatică și era cianotică (vânătă – n.r.). Imediat a fost chemat medicul de gardă al spitalului, care a resuscitat-o timp de 40 de minute, fără succes însă. Acestuia i s-a alăturat și medicul cardiolog al spitalului, care o avea în tratament pe infirmieră. Din păcate, a fost declarat decesul”, a precizat medicul Daniela Bunea, managerul interimar al Spitalului Municipal Adjud. În salonul în care a fost găsită decedată infirmiera se afla și un pacient, dar acesta nu a văzut când i s-a făcut rău deoarece avea o draperie trasă în jurul patului. Potrivit unor surse oficiale, infirmiera ar mai fi făcut un stop cardio-respirator în urmă cu jumătate de an, dar atunci manevrele de resuscitare aplicate de medic au readus-o la viață.
    Și polițiștii au fost informați cu privire la decesul infirmierei, oamenii legii ajungând la spital pentru a efectua cercetarea la fața locului. Apoi, trupul neînsuflețit al infirmierei a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, autopsia cadavrului va fi efectuată astăzi. În funcție de concluziile medico-legale, oamenii legii vor continua verificările în acest caz sau vor închide dosarul.
    Decesul infirmierei a venit la numai o zi după moartea tinerei profesoare de educație fizică din Adjud, care s-a stins din viață la numai 34 de ani, tot în urma unui infarct.

               Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

                     Dumnezeu să o odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?