Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Fiscul nu şi-a îndeplinit planul de încasări


Finanțiștii din Regiunea Sud-Est nu și-au îndeplinit programul de încasări stabilit pentru primele două luni ale acestui an, arată o situație realizată la nivelul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați. Programul de încasări stabilit era de 1.796 milioane lei, iar finanțiștii din Direcția Regională Galați au avut încasări de 1.773 milioane lei, adică 98,7%.
Cu toate acestea, încasările sunt mai mari cu 137 milioane lei decât ceea ce s-a încasat în perioada similară a anului trecut. „Iată că cele aproape 138 de milioane lei în plus față de primele două luni din 2014 nu au fost suficiente și pentru realizarea programului de încasări, în condițiile în care doar două dintre administrațiile finanțelor publice județene (Galați și Buzău) au atins acest nivel stabilit anterior pentru primele două luni din 2015”, a afirmat directorul general al direcției, Eugen Ciorici.
Acesta a menționat că diferența ce reprezintă nerealizarea programului de încasări de către activitatea vamală a atârnat greu în rezultatele finale ale DGRFP Galați. „Vom face o analiză în acest sens, dar concluzia este deja certă și anume că impulsionarea activității organelor fiscale și vamale din regiune în luna martie trebuie să conducă la realizarea integrală a programului de încasări pe primul trimestru al anului 2015”, a menționat directorul general al DGRFP Galați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?