Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Trupa Vunk oferă cadouri muzicale de Ziua femeii


 Week-end-ul acesta, între 6 și 8 martie, trupa Vunk va oferi fanilor săi un dar muzical, de început de primăvară, de care „Nu scapă nimeni”! Toți cei care vor cumpăra bilete la unul dintre cele 18 concerte care fac parte din turneul acustic „Înconjurul lumii” vor primi în dar albumul „Nu scapă nimeni”, cu autografele tuturor membrilor trupei. Acesta este un cadou pe care toți cei ce vor face „Înconjurul lumii” alături de trupa Vunk este bine să-l aibă în „bagaj”. 
Punctul de start pentru turneul acustic „Înconjurul lumii” va fi Piteștiul. Concertul va avea loc pe 13 martie, la  Casa de Cultură a Sindicatelor și nu este o noutate faptul că Piteștiul deschide seria celor 18 orașe prin care Vunk va face „Înconjurul lumii” românești. Piteștiul este primul oraș în care trupa a concertat pentru prima dată în țară, în actuala ei componență și, mai mult decât atât, Piteștiul este orașul în care au început toate turneele naționale ale trupei VUNK, „un oraș care poartă noroc”, așa cum spune Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. „Înconjurul lumii” va continua pe 14 martie la Brașov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacău (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focșani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galați (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iași (Casa de Cultură a Studenților), pe 22 martie la Chișinău (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamț (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Târgu Mureș (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultură a Studenților), pe 27 martie la Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Artă), pe 29 martie la Timișoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanța (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).
       Toate concertele vor începe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi găsite pe pagină oficială de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar bilețele pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poștei Române și online pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Bilete.ro și Myticket.ro. Biletele pot fi cumpărate și la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Elevii și studenții beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?