Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Electric Light Odobeşti – Viitorul Broşteni este marea finală


Echipele de minifotbal old-boys Electric Light Odobești și Viitorul Broșteni se vor întâlni în marea finală a Cupei „Green Garden Resort”, întrecere care se desfășoară pe terenul sintetic din incinta Complexului „Green Garden Resort”. Duminică, în cele două semifinale, spectacolul a fost la el acasă. În prima semifinală, Electric Light Odobșeti a trecut cu 6-2 de Dinamo 3 Odobești, la capătul unui meci care a stat sub semnul echilibrului până la scorul de 3-1 pentru Electric Light.
Mult mai disputată a fost cea de-a doua semifinală, în care s-au întâlnit campioana ediției trecute a turneului de old-boys, Åžtiința Broșteni și revelația turneului, Viitorul Broșteni. A fost o confruntare cu multe goluri, cu faze spectaculoase, dar și cu răsturnări de scor. Viitorul Broșteni a furnizat marea supriză și s-a impus în final cu 5-4.

  Semifinale turneului de old-boys:

Electric Light Odobești – Dinamo 3 Odobești 6-2,
Viitorul Broșteni – Åžtiința Broșteni 5-4.
Finala mică (vineri, 6 martie):
Ora 19.00: Dinamo 3 Odobești – Åžtiința Broșteni.
Finala mare (vineri):
Ora 20.00: Viitorul Broșteni – Electric Light Odobești.

  Surpriză și în turneul de tineret

    Cupa „Green Garden Resort” destinată jucătorilor tineri a ajuns în faza sferturilor de finală. Duminică s-a înregistrat și o supriză, eliminarea uneia din formațiile candidate la câștigarea marelui premiu, Dr.GSMGlobal Proiect, care a pierdut, 1-2 în fața celor de la Unirea Odobești.
Premiile puse în joc sunt consistente. Astfel, pentru primul loc se vor acorda 750 de lei, pentru locul doi 500 de lei, iar pentru locul trei 250 de lei. Vor fi acordate diplome și cupe. Golgeterul, cel mai bun portar și cel mai tehnic jucător vor primi la rândul lor câte 150 lei. Comisia de organizare a Cupei „Green Garden Resort” este compusă din Maricel Nicolaș și Emilian Crihană – organizatori, Marian Gurău și Lucian Balaci sunt membri, iar președintele Comisiei de Disciplină este Ioan Ionașc. Sponsorii ediției din acest an sunt firmele Green Garden și ALTDORF TEHNIK.

  Rezultatele din sferturile de finală:

Voința DEEP SERV Focșani – FC Reghiu 6-3,
DrGSMGlobalProiect – Unirea Odobești 1-2,
Amicii Broșteni – Ripensia Odobești 4-1,
Foresta Broșteni – Rohas Med Focșani 10-9 (5-5, 6-6, după executarea loviturilor de departajare).

   Programul semifinalelor și finalelor:

Sâmbătă, 7 martie:
Ora 13.00: prima semifinală Voința DEEP SERV – Foresta Broșteni,
Ora 14.00: a doua semifinală Unirea Odobești – Amicii Broșteni.
Ora 17.15: finala mică,
Ora 18.15: finala mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?