Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Olimpiadele tehnologice și-au desemnat câștigătorii


Câștigătorii olimpiadelor tehnologice au fost desemnați, fiind premiați mai mulți elevi din clasele gimnaziale și liceale.
Astfel, la clasa a V-a, premiul I, cu media 9,18, a fost câștigat de Delia-Teodora Macovei, de la Colegiul Național Cuza. Pe locul II s-a clasat Ana Maria Bălan, de la Școala Gimnazială Movilița, care a obținut media 9,00, urmată de Andreea Nely Leanca, de la Școala Gimnazială nr. 3 Focșani, cu media 8,85.
La clasa a VI-a, cu media 9,60, Ana Maria Preda, de la Colegiul Național Cuza, a obținut locul I, iar pe locul II s-a clasat Daria Miruna Haimana, de la Colegiul Național Unirea, cu media 9,40. Ionuț Boșcăneanu, de la Școala Gimnazială Fitionești, s-a clasat pe locul III, cu media 9,20.
La clasa a VII-a, Emilian Antonel Mocanu, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, a luat premiul I cu media 9,60, fiind urmat de Delia Luana Marian Tătaru, de la Școala Gimnazială Movilița, care a obținut media 9,40, și de Radu-Stelian Bujor, de la Școala Gimnazială Ion Basgan, care a obținut media 8,80.
La clasa a VIII-a, cu media 9,20, Andreea Partenie, de la Școala Gimnazială Păunești, s-a clasat pe locul I, fiind urmată de Cristina Barău, de la Școala Gimnazială Străoane, cu media 8,55, și de Ana Maria Andronic, de la Școala Gimnazială Movilița, cu media 8,30.

    Câștigători la clasele a XI-a și a XII-a

De asemenea, au fost anunțați și câștigătorii olimpiadei la discipline din aria curriculată tehnologii, la mai multe materii.
Astfel, la materia construcții, de la clasa a XI-a, pe primul loc s-a clasat Valerică Cojocaru, cu media 9,15, urmat de Alexandra Stoica, cu media 8,25. Ambii sunt elevi ai Colegiului Valeriu D. Cotea Focșani. De la clasa a XII-a, locul I a fost ocupat de Vasile Mocanu, cu media 9,10, urmat de Radu Ignat, cu media 9,05. Ambii sunt elevi la Colegiul Valeriu D. Cotea Focșani.
La materia electric, electrotehnic, electromecanic, la clasa a XI-a, pe primele două locuri s-au clasat Valentin Ionel Cosma și Georgian Paraschiv, elevi de la Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia Focșani, iar din clasa a XII-a, Eduard Dănuț Niculescu și Ionel Mălureanu, ambii elevi la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani.
La materia electrotehnică, automatizări, telecomunicații, pe primele două locuri la clasa a XI-a s-au clasat Andrei Toderiță de la Colegiul Tehnic Gh. Balș Adjud, urmat de Adrian Ene, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani. La clasa a XII-a, Robert Gavrilă, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, s-a clasat pe locul I, fiind urmat de Dragoș Neagu, de la Colegiul Tehnic Gh. Balș Adjud.
La materia fabricarea produselor din lemn, Liliana Fășioiu și Gina Ploscaru, ambele eleve la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu Focșani, s-au clasat pe primele două locuri la clasa a XI-a, iar Vasile Titere, de la Liceul Simion Mehedinți Vidra, s-a clasat pe primul loc la clasa a XII-a.
La materia industria textilă și pielărie, Diana Balcu, din clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Gh. Asachi Focșani, a obținut premiul I.
La materia mecanică, la clasa a XI-a, pe locul I s-a clasat Ionel Solomon, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, fiind urmat de Cătălin Arghiroiu, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani. La clasa a XII-a, Andrei Zănoagă, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, s-a clasat pe locul I, iar pe locul II Florin Andonie Bîndar, de la Colegiul Tehnic Ion Mincu Focșani.
Listele cu elevii premiați la olimpiadele tehnologice  clasele V-VIII AICI și clasele a XI-a si a XII-a AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?