Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Soț și soție judecați pentru tulburare de posesie


Două persoane din comuna Spulber, soț și soție, vor ajunge în fața instanței de judecată după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani i-au găsit vinovați de săvârșirea infracțiunii de tulburare de posesie. În rechizitoriu se arată că Maria și Ștefan M., în cursul anului 2014, au ocupat suprafața de 849 metri pătrați din proprietatea unei persoane prin înlăturarea hotarului dintre proprietatea inculpaților și a părții vătămate, hotar care era reprezentat de un gard din lemn și stabilit prin tranzacția părților, consfințită printr-o hotărâre judecătorească.
    Terenul ocupat este situat în extravilanul comunei Paltin, acolo unde partea vătămată are o suprafață de 3.300 metri pătrați de fâneață, pășune și pădure, suprafață de teren pe care a primit-o moștenire și care se învecinează cu cea a inculpaților.
    Audiați fiind, soții au afirmat că gardul s-a deteriorat în mod natural și că nu mai știau exact unde era situat hotarul. Astfel, în cursul anului 2014 ei au și cosit suprafața ocupată abuziv și au adunat fânul de pe ea. Cu toate că cei 849 metri pătrați nu le aparțin, ei au spus că intenționează să construiască un gard din sârmă, care să cuprindă și suprafața respectivă deoarece le-ar aparține.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?