Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Concursul pentru posturile de medici șefi de secții, în stand-by


Concursul pentru ocuparea funcțiilor de medicii șefi de secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani va fi organizat în perioada următoare. Constantin Mândrilă, managerul unității, ne-a declarat că mai așteaptă numirea unui membru într-una dintre comisiile de examen, după care va trimite componența comisiilor la Ministerul Sănătății pentru validare. După ce ministerul le va valida, va putea fi organizat și concursul.
Reamintim că înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de medici șefi de secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani s-au încheiat pe 16 ianuarie. Conducerea unității a scos la concurs șapte posturi de medici șefi de secții, fiind vorba de posturile pentru care la concursul organizat la sfârșitul anului trecut nu s-a înscris nimeni sau candidații nu au obținut punctaj de trecere, respectiv secțiile Neurologie, Neonatologie, Pediatrie, Boli Infecțioase, Obstetrică Ginecologie, Medicină Internă și Serviciul de Medicină Legală.
Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Spitalului Județean, pentru fiecare post s-a înscris câte un candidat, exceptând Secția de Medicină Internă, unde nu s-a înscris nimeni. Prin urmare, medicul Adriana Cherciu va ocupa în interimat, în continuare, funcția de medic șef al acestei secții. Potrivit unor surse, pentru posturile de medici șefi de secție au optat și unii dintre cei care în prezent ocupă în interimat aceste funcții.
În prezent, funcțiile de medici șefi de secții sunt ocupate interimar de:
1. medicul Mariana Buleu – Secția de Neurologie;
2. medicul Carmen Iacob – Secția de Neonatologie;
3. medicul Vasile Anuțoiu – Secția de Pediatrie;
4. medicul Georgeta Șerban – Secția de Boli Infecțioase;
5. medicul Ioan Plăcintă – Secția de Obstetrică Ginecologie;
6. medicul Adriana Cherciu – Secția de Medicină Internă;
7. medicul Silviu Lucasievici – Serviciul de Medicină Legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?