Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 18 februarie a.c., ora 14.45, polițiștii din Milcovul l-au depistat pe P. Doru, de 36 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism. La controlul efectuat de polițiști, tânărul a declarat verbal faptul că este posesorul unui permis de conducere eliberat de autoritățile din Franța, însă în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 februarie a.c., ora 20.00, pe DN 2 D în comuna Bârsești, polițiștii l-au depistat pe F. Gheorghiță, de 56 ani, în timp ce conducea un tractor, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat și fără a deține permis de conducere. De asemenea, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoane bănuite de furt, depistate de polițiști

      La data de 23 februarie a.c., polițiștii din Chiojdeni au fost sesizați despre faptul că în data de 24.01.2015 au fost tăiați și sustrași ilegal un număr de 2 arbori esență cireș, din terenul agricol proprietatea lui T. Ion. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că arborii au fost tăiați de G. Valerică, de 24 ani,  din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.
    
    La data de 23 februarie a.c., orele 18.30, polițiștii din Corbița, însoțiți de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Panciu, l-au depistat pe I. Sandu, de 54 ani, și pe C. Ionel, de 28 ani, ambii din localitate, în timp ce transportau material lemnos cu un atelaj hipo, material provenit din tăierea unor arbori din pădurea Poiana Nucului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?