Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

DOLIU în lumea afacerilor. A murit Rodica Mureșan, patroana pensiunilor Dana


Rodica Mureșan, patroana celor trei pensiuni Dana, din Focșani, Golești și Tulnici, s-a stins ieri din viață, la 61 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare. Trupul neînsuflețit este depus la capela bisericii Sfântul Dumitru de pe strada Eroilor din Focșani, în spate la Zimbru. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.
    „Te-ai stins puțin câte puțin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște”, scrie Maria Funduc pe pagina de facebook a Rodicăi Mureșan.
    Un alt mesaj vine de la ‎Ido Urua‎, care scrie în limba engleză: „My Dear Sister & Colleague, I am lost for words. However, we take solace that God is All Knowing & Judge in All Things. God will give your loved ones the fortitude to bear your absence. May Your Gentle Soul Rest in Peace!! Adieu!!!”. (Draga mea soră și colegă, nu am cuvinte. Oricum, ne consolăm că Dumnezeu este Atotștiutor și Atotjudecător. Dumnezeu le va da celor pe care i-ai iubit puterea de a suporta absența ta. Fie ca sufletul tău blând să se odihnească în pace! Adio!).
    Tereza Nechifor‎ a scris: „Călătorie frumoasă, îngerii să te însoțească. Adio draga mea!”, iar Cristina Besnea: „Rodica, să fii liniștită acolo, unde ești! Cu gândul suntem cu tine”.

    Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?