Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Și-au făcut dreptate cu pumnul și picioarele



    Un bărbat de 35 de ani, din comuna Tătăranu, va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Fapta a fost comisă pe 21 august anul trecut, în timp ce inculpatul, Petrică Marian C., se afla într-un bar de pe raza localității.
    Inculpatul și victima s-au întâlnit la un bar de pe raza satului Bordeasca Veche, unde au consumat alcool, stând la aceeași masă. La un moment dat s-au luat la ceartă, iar inculpatul a lovit victima cu palma peste față. Aceasta din urmă a căzut, moment în care inculpatul a început să o lovească cu picioarele, provocându-i leziuni grave, care au necesitat 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. La audieri inculpatul a recunoscut comiterea faptei, dar a avut și o explicație. Aceea că a fost provocat de victimă, care l-ar fi jignit.
    Pentru aceeași faptă va fi judecat și un bărbat din Mera, Ionel A., de 27 de ani. Pe 15 august anul trecut, el a lovit o persoană cu pumnii și picioarele, victima având nevoie de 9-10 zile de îngrijiri medicale. Partea vătămată era la un magazin din localitate împreună cu alte persoane, între care și inculpatul. La un moment dat, acesta din urmă a început să facă glume nepotrivite la adresa părții vătămate, iar când i s-a atras atenția, inculpatul a lovit-o. La audieri, inculpatul a recunoscut, dar a precizat că în momentul în care s-a îndreptat către victimă pentru a-și cere scuze pentru glumele deplasate, aceasta ar fi vrut să-i dea cu o sticlă în cap, motiv pentru care a ripostat.
    Trimis în judecată a fost și Cătălin A., de 30 de ani, din Golești, pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În octombrie anul trecut,  băut fiind, el a amenințat o persoană cu acte de violență și a spart un geam al locuinței acesteia, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. La audieri a recunoscut și a explicat că a vrut doar să o sperie pe partea vătămată, dar s-a înfuriat în momentul în care a văzut că aceasta a chemat poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?