Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

NOUL HYUNDAI TUCSON (IX35) – SCHIŢA, VIDEO ŞI DATE OFICIALE


Hyundai a dezvăluit primele schițe de design ale noului model Tucson, un SUV de clasă compactă, care va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015. Peter Schreyer, Presedinte și Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: „Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele îndrăznețe conferă modelului un aspect impunător. Designul este caracterizat de suprafețe fluide și proporții îndrăznețe. În plus, grila hexagonală dinstinctivă subliniază apartenența modelului la familia Hyundai.”
    Å¢inuta atletică este accentuată de proporțiile dinamice și de liniile elegante. În partea frontală, grila hexagonală cu rama cromată unește cele două blocuri optice, pentru un aspect remarcabil. Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unități comercializate în Europa începând din anul 2000, momentul lansării modelului Santa Fe.
    Premiera mondială a noului model Tucson va avea loc în cadrul conferinței de presă Hyundai Motor, de la Salonul Auto de la Geneva 2015, în hala 1, pe 3 martie 2015.
    Primelor schițe ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate într-un film de prezentare accesând link-ul https://www.youtube.com/watch?v=rMJhR5RlKUo
    Mai multe informații puteți găsi pe www.eblogauto.info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?