Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Actriţa Helena Bonham Carter a pozat goală alături de un ton uriaş


Actrița britanică Helena Bonham Carter a pozat goală alături de un ton uriaș, în cadrul unei campanii care militează pentru protejarea viețuitoarelor marine. În cele două fotografii care promovează această campanie, vedeta, care, ca o ironie, a jucat în filmul „Peștele cel mare/ Big Fish”, regizat de fostul ei partener de viață Tim Burton, ține în brațe un ton de dimensiuni impresionante, informează contactmusic.com.
    Prezentă în fața Camerei Comunelor din Londra, miercuri, în cadrul unui marș organizat pentru a atrage atenția politicienilor britanici asupra nevoii imperative de a proteja speciile de pești, balene, broaște țestoase, păsări și pinguini, Helena Bonham Carter a declarat: „Sunt o mare susținătoare a programelor de protejare a mediului marin. Însă am o adevărată fobie față de pești, iar, atunci când mi s-a cerut să mă fotografiez goală alături de un ton de 27 de kilograme, am fost mai îngrijorată de ideea de a-l atinge decât de faptul că trebuia să îmi dau jos hainele de pe mine”. „Mi-am învins frica și, înainte ca dimineața respectivă să se încheie, ne-am împrietenit cu adevărat. El va fi partenerul meu de Sfântul Valentin”, a adăugat, în glumă, actrița britanică.
    Helena Bonham Carter, în vârstă de 48 de ani, a continuat: „Avem cu toții responsabilitatea de a încerca să oferim lumea generației următoare în aceeași stare în care am primit-o, nu într-o stare mai rea. Ar fi foarte trist dacă, atunci când vom fi bătrâni, vom descrie nepoților noștri speciile de ton așa cum descriem și vorbim astăzi despre pasărea dodo”.
    Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din „The Wings of Dove”, și în 2011, pentru „Discursul regelui”. Actrița britanică s-a remarcat și în alte filme bine primite de public și de criticii de specialitate precum „Cameră cu vedere”, „Planeta maimuțelor”, „Fight Club”, „Peștele cel mare”, „Harry Potter și Ordinul Phoenix”, „Harry Potter și Prințul Semipur”, „Harry Potter și Talismanele Morții”, „Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street” și „Alice în Å¢ara Minunilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?