Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Străzile Făget și Dîmbovița din Mîndrești arată ca și cum ar fi fost arate. Cu MIG-ul


Focșănenii care locuiesc în cartierul Mîndrești sau lucrează acolo sunt nemulțumiți de starea străzilor, care arată ca după bombardament. Nu poți merge nici cu mașina, nici pe jos. Străzile unde ar fi trebuit să fie asfalt, sunt pline de gropi și noroi, iar unele dintre ele nu au nici măcar trotuare pentru ca focșănenii să se poată deplasa pe jos, dar încălțați obligatoriu cu cizme de cauciuc.
În disperare de cauză, un cititor ne-a trimis la redacție mai multe poze cu străzile Făget și Dîmbovița, care arată ca și cum ar fi fost arate de curând. Nu de vreun tractor agricol, ci de MIG-uri. Norocul celor care locuiesc sau muncesc în zonă este că iarna încă nu a trecut și este ger. Prin urmare, și noroiul este oarecum înghețat. Dar ce se va întâmpla când va veni căldura?
Până atunci, primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, speră ca lucrările să fie reluate. În opinia sa, investiția ar fi fost gata dacă firma care a câștigat licitația, Vega 93 Galați, nu ar fi intrat în insolvență, la sfârșitul anului trecut. Edilul speră ca la 1 martie, dacă vremea permite, lucrările să poată fi reluate. „Am vorbit cu directorul general de la Vega să văd programarea lucrărilor, dar depinde și de vreme. La 1 martie sper să înceapă lucrările peste tot, adică în Mîndrești, Sud și Laminorul. Nu știu să vă spun acum în ce proporție sunt executate lucrările, dar în Mîndrești mai aveam puțin și ajungeam la asfalt dacă în noiembrie anul trecut nu-și strângea Vega sculele și utilajele. Acum am fi fost gata”, este de părere  primarul Bacinschi.
Unii dintre cei care merg la Mîndrești, la serviciu, spun că au renunțat de multă vreme la mașinile personale și merg cu rata. „Drumurile din Mîndrești au distrus jumătate din mașinile celor care lucrează în zonă. Mulți au renunțat la mașinile personale și vin la serviciu cu autobuzul”, a precizat un șofer, care ne-a spus că îl cheamă Constantin.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?