Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

REȚETE VECHI DE 100 DE ANI Crap rasol special


Iată o preparație delicioasă și ea, care se deosebește de tot ceea ce cunoaștem. Este o combinație cu totul particulară a noastră. Cureți crapul ca de obicei, îl sărezi, îl piperezi. Într’o cratiță pui ceapă și morcovi tăiați rotogoale, sare, boabe de piper negru, un buchet, apă cât să acopere neapărat peștele și a patra parte din lichid untdelemn cât și pătlăgele roșii. Să fiarbă o jumătate de oră la foc iute acoperit. Atunci pui peștele și 3-4 păhăruțe de vin alb. Lași să fiarbă cât e necesar pentru ca peștele să fie pătruns. În același fel poate fi gătit șalăul, plătica și scrumbia de mare, cât și ceilalți pești grași precum morunul și nisetrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?