Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: INNA va da autografe TIMP DE DOUĂ ORE la Focşani


Cunoscuta cântăreață Inna va concerta la Focșani, joi, 29 ianuarie. Show-ul, care va începe la ora 18.00, va avea loc la Promenada Mall, iar în deschidere vor cânta DJ Project feat. Adela. Prin aceste concerte, Promenada Mall Focșani dă startul sezonului de reduceri. „Sezonul acesta, Promenada Mall Focșani își invită clienții să descopere ofertele magazinelor din cadrul centrului comercial. Discounturile magazinelor variază în funcție de categoria de produse, iar ofertele pregătite prezintă discounturi variate de până la 90 % pe anumite selecții de produse”, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezentanții Promenada Mall.
    Concertul de joi este o premieră în orașul Focșani, produsă de Promenada Mall, fiind aduși artiști îndrăgiti, într-un concert mult așteptat de focșăneni. Inna, un nume internațional, în vârstă de 27 de ani, a făcut senzație în Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu cu o serie de hit-uri precum „Hot”, „Sun is up” sau „Deja vu”, câștigând numeroase premii la MTV Europe Music Awards, Romanian Music Awards și RRA Awards. Cel mai recent hit al Innei este Diggy Down feat. Marian Hill, videoclipul având aproape 9 milioane de vizualizări pe youtube în numai o lună și jumătate de la lansare.

    După concert, Inna va da autografe și se va poza cu fanii

    În deschiderea serii, DJ Project împreună cu noua voce, care s-a alăturat trupei în anul 2012, Adela Popescu, vor susține un concert cu hituri celebre ale trupei. Gazda serii va fi Mircea Zara. După concert, Inna va susține o sesiune specială de autografe pentru fani, sesiune care va dura aproximativ 120 de minute. Aceștia se vor putea fotografia cu artista, iar fotografiile se vor regăsi pe pagina de Facebook a centrului comercial Promenada Mall Focșani. Evenimentul are ca promoter agenția de publicitate SPLIT Advertising, iar ca partener media principal Kiss FM.
Concertul INNA este o continuare a evenimentelor organizate de Promenada Mall Focșani, serie de evenimente care a început cu deschiderea COLOURS Cinema și care va continua cu multe surprize pentru clienții centrului comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?