Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Prichindeii din Odobești au aflat că „Unde-s doi, puterea crește”


Copiii care frecventează cursurile celor trei grădinițe din Odobești, educatoatele, împreună cu directoarea Veronica Batog, membrii comitetului de părinți și reprezentanții Casei de Cultură din localitate au marcat ziua Micii Uniri prin acțiunea „Unde-s doi, puterea crește”, ce a cuprins activități practice și programe artistice dedicate acestui eveniment. La acțiune a fost prezent directorul Casei de Cultură din Odobești, Romeo Valentin Muscă, ce le-a vorbit copiilor despre însemnătatea zilei de 24 ianuarie 1859. „Èšara noastră, România, e formată așa, ca o familie. Ca să se numească România, s-a compus din trei provincii. La vârsta voastră e greu să intrăm în amănunte.

 Este important pentru voi să înțelegeți că trăim într-o țară frumoasă. Este important pentru voi să țineți minte câteva date: 24 ianurie, 1 decembrie și data voastră de naștere”, a declarat Valentin Muscă. 
„Ne-am adunat astăzi (vineri – n.r.) pentru a sărbători însemnătatea zilei de 24 ianuarie. Deoarece anul acesta 24 ianuarie este sâmbăta, am decis să omagiem astăzi (vineri – n.r.). Colegele mele au început de dimineață (vineri dimineață – n.r.) acțiunile dedicate acestei zile. Împreună cu părinții, au realizat activități practice. Este foarte împortantă pentru copii implicarea părinților în activitățile educaționale, pentru că au un impact pozitiv asupra lor”, se arată într-un comunicat de presă emis de conducerea celor trei grădinițe din Odobești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?