Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CSM Focşani 2007 – Ştiinţa Miroslava Iaşi (sâmbătă, ora 14.00)


Voleibalistele de la echipa CSM Focșani 2007 vor avea o nouă întâlnire cu grad ridicat de dificultate, după cea de săptămâna trecută, de la Pitești. Vor întâlni, în Sala Polivalentă, sâmbătă, începând cu ora 14,00, Åžtiința Miroslava Iași, o formație în fața căreia au pierdut, în campionatul trecut, de două ori și au câștigat o dată. În turul actualei ediții de campionat, la Iași, gazdele s-au impus din nou, cu 3-0.
Sunt suficiente motive pentru ca sportivele pregătite de profesorul Marian Rădulescu să caute revanșa, mai cu seamă în fața propriilor suporteri! Ieșencele au promovat, în vară, în Divizia A1, dar din motive financiare au rămas în A2. Acum se bat din nou la promovare, sunt pe locul al doilea al clasamentului, însă vor întâlni la Focșani o formație a gazdelor în bună formă, cu un potențial superior celui din tur și care vine după victoria din deplasare, de la Pitești.
Altfel spus, CSM Focșani 2007 poate să câștige meciul de sâmbătă, și să intre, astfel, în disputa pentru unul dintre primele locuri ale seriei Est a Diviziei A2. Pentru CSM Focșani 2007 vor juca Andreea Buzilă, Ana-Maria Cimpoeșu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Mădălina Mocanu, Rositsa Kirilova, Ana Boantă, Zlatina Shtarbanova, Mălina Zwiru, Monica Stoica. Partida va fi arbitrată de Iulian Vrînceanu, din Bacău și Gabriel Burlev, din Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?