Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Start la înscrieri în Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială


Conducerea Sucursalei Vrancea a Consiliului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) invită asistenții sociali vrânceni înscriși în Registrul Național al Asistenților Sociali din România să nominalizeze și să sprijine candidaturile colegilor lor, în cadrul categoriilor ediției a doua a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. „Colegiul Național al Asistenților Sociali a lansat competiția pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială. Obiectivul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială este de a recompensa și de a pune în valoare asistenții sociali care au contribuit în 2014 la rezolvarea problemelor sociale, precum și de a recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2014. Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială Ediția a II-a 2015, va fi celebrată în data de 17 martie 2015 în contextul Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, la Ateneul Român din București, începând cu orele 18.00”, a transmis Alina Gârleanu, președintele Sucursalei Vrancea a CNASR. Înscrierile au loc până la data de 30 ianuarie 2015, iar formularul de înscriere, însoțit de toate anexele, se transmite la adresa de e-mail gala.cnasr@gmail.com, în format electronic, pâna la data de 30 ianuarie 2015, ora 16.00. Regulamentul Galei și formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul www.gala.cnasr.ro
     În cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială se vor acorda „Premiul Asistentul Social al anului 2014”, precum și premii în cadrul categoriei „Asistenți sociali ai anului 2014” și în cea a „Personalităților care susțin asistența socială”. Cei care cunosc asistenți sociali vrânceni cu realizări remarcabile în domeniul în care activează au, cu acest prilej, ocazia de a-i înscrie în competiție, la una din următoarele secțiuni din Categoria asistenți asociali ai anului 2014:
Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului; Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități; Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale; Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrarea socială a persoanei private de libertate; Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost; Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijrii la domiciliu; Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorități; Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie socială; Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare; Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale.
    În categoria „Personalități care susțin asistența socială” pot fi propuse persoane implicate activ în promovarea asistenței sociale, dar și în activități de asistență socială. La această categorie se vor acorda: Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituția anului; Premiul personalitatea anului 2014 în promovarea educației și formării în asistență socială; Premiul de excelență pentru promovarea profesiei liberale de asistent social; Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale; Premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR.

    Condiții pentru câștigarea premiilor

    Potrivit organizatorilor, în cadrul Galei pot fi premiate persoane fizice și juridice cu rol important în promovarea profesiei de asistent social. Atenție însă! Pentru Premiul „Asistentul social al anului 2014” și categoria „Asistenți sociali ai anului 2014” se pot înscrie numai asistenții sociali înregistrați în Registrul Național al Asistenților Sociali din România. Pentru premiul „Asistentul social al anului 2014” pot fi înscriși candidați care s-au remarcat prin rezultate profesionale deosebite, care au demonstrat că sunt modele de urmat și care au contribuit la promovarea imaginii profesiei de asistent social.
    Candidații propuși la categoria „Asistenți sociali ai anului 2014” trebuie să se remarce prin rezultate profesionale deosebite în domeniul pentru care a fost trimisă aplicația și de asemenea, să fi contribuit la promovarea imaginii profesiei de asistent social. Regulamentul de participare mai precizează că participanții la categoria „Personalități care susțin asistența asocială” trebuie să fi contribuit la promovarea imaginii profesiei de asistent social, precum și la îmbunătățirea situației pentru anumite categorii de beneficiari ai sistemului de asistență socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?