Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Activități de Ziua Europei la Biblioteca Județeană


Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a pregătit cu prilejul zilei de 9 mai – Ziua Europei expoziții de carte cu tematică europeană, info-chioșcuri cu materiale despre rolul și activitatea Parlamentului European, informații despre Uniunea Europeană și atribuțiile acesteia. Cei interesați de informatii europene au fost asteptați la bibliotecă, unde au putut găsi informații diverse pe teme europene.  
Au fost organizate la toate sediile bibliotecii puncte de informare Info Europa care s-au adresat tuturor membrilor comunității, în special tinerilor, pentru ca aceștia să-și cunoască drepturile și să aibă acces la diverse oportunități de studiu si formare profesională. „Și în acest an, ca urmare a colaborării și a parteneriatelor încheiate cu Biroul Parlamentului European al României și Spațiul Comunitar European,  Biblioteca Județeană Vrancea a primit o donație de peste 600 materiale informative actualizate, cărți pentru copii, broșuri, reviste informative pentru tineri, hărți, cărți poștale”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
 În Biblioteca Județeană Vrancea, proiectul InfoEuropa a debutat în anul 2011 având un caracter permanent și se derulează prin organizarea unor acțiuni având ca scop diseminarea informațiilor privind activitatea Parlamentului European și a Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?