Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Premii pentru elevii Grupului Şcolar „Grigore Gheba“


Cei mai buni elevi de la Grupul Åžcolar „Grigore Gheba” din Dumitrești au fost premiați. Åžcolarii au obținut rezultate bune în cadrul proiectului de parteneriat educațional intitulat „Mihai Eminescu – multiculturalitate și multi-lingvism”, care a avut loc la Åžcoala Tîmboiești. Au fost premiați cei mai buni elevi la secțiunile recitare-interpretare și moment artistic.
Proiectul va continua până în luna iunie a acestui an, activitățile urmând a se desfășura în școlile partenere. Proiectul se va finaliza cu organizarea unei excursii tematice la Ipotești, locul de naștere al poetului nepereche. „Anul acesta, elevii Grupului Åžcolar «Grigore Gheba» Dumitrești au intrat, alături de colegii lor din Tîmboiești, într-un proiect educațional. Dornici de a pătrunde în tainele operei și vieții hărăzită cu geniu și noroc ale poetului, elevii noștri au dat tot ce-i mai bun din ei. Au fost implicați în concursuri de creație, recitări, rememorarea evenimentelor din viața poetului și în final vom face o excursie la Ipotești”, a spus Constanda Dumitru, profesor de limba română.
De asemenea, cu prilejul Unirii, elevii de la Dumitrești au serbat acest eveniment în fața Căminului Cultural din localitate, unde au dansat Hora Unirii. Membrii Ansamblului „Sânzienele” au venit apoi în Piața Unirii din Focșani, unde i-au invitat pe focșăneni la dans.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?