Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Soţul şefei ITM, accidentat de un LAND ROVER pentru că a traversat neregulamentar


Soțul șefei Inspectoratului Teritorial de Muncă, Eliza Botezatu, a ajuns aseară la Spitalul Județean de Urgență din Focșani după ce a fost accidentat de un Land Rover. Evenimentul a avut loc în centrul orașului, între Ceasul Rău și intersecția cu strada Ștefan Cel Mare.
    Potrivit polițiștilor, Ionuț Botezatu, de 33 de ani, traversa strada prin loc nepermis în momentul în care a fost acroșat de un autoturism Land Rover, condus de o șoferiță de 29 de ani, Anca Elena P.. Potrivit polițiștilor, victima nu a fost dusă la spital cu ambulanța, ci cu mașina unei rude, care a ajuns la locul accidentului. La prima vedere, pietonul nu părea a fi rănit grav. „Este vina mea, am ajuns la spital și mi s-a făcut o rază. Acum (aseară-n.r.) sunt acasă”, ne-a declarat Ionuț Botezatu, fost fotbalist. 
    Potrivit polițiștilor, atât șoferița cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest și niciunul dintre ei nu era băut. „Accidentul s-a produs la ora 17.56, pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani. O conducătoare auto în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Land Rover, pe Bulevardul Unirii, dinspre Obor către Sud, în zona Ceasul Rău, a acroșat un pieton în vârstă de 33 de ani, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Focșani, pentru investigații. Atât conducătoarea auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat comisar Mădălin Ciolan, de la Biroul Rutier Focșani.
În februarie 2003, Ionuț Botezatu a provocat un accident de circulație, în Sud, în urma căruia un coleg de-al său, fotbalist, și-a pierdut viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?