Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 13 ianuarie a.c., ora 10.10, în municipiul Focșani, pe Bulevardul Brăilei, T. Ion, de 58 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins și l-a accidentat ușor pe N. Marinel Dănuț, de 19 ani, din comuna Vulturu, care traversa strada pe marcajul pietonal. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii focșăneni l-au depistat pe C. Daniel, de 35 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 20.12.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

    La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii rutieri l-au depistat pe DN 2 E85 pe M. Vasile, de 55 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Minoră dispărută, depistată de polițiști

    La data de 13 ianuarie a.c., ora 09.30, polițiștii TF Focșani au identificat-o în trenul Inter Regio 1662 Iași – București pe N. Daniela, de 15 ani, din municipal Iași, județul Iași, dispărută de la domiciliu. Aceasta a fost internată în Adăpostul Temporar al Copilului Delincvent și din Stradă Focșani și urmează a fi încredințată familiei.

Material lemnos fără documente

    La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din Tulnici au efectuat un control la o instalație de debitat material lemnos din comun Păulești. Ca urmare a neregurilor constatate, administratorului i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010 în valoare de 2.000 de lei pentru primirea, depozitarea și prelucrarea fără avizele de însoțire a materialului lemnos. Totodată, polițiștii au confiscat cantitatea de 33,90 m.c. lemn lucru rășinoase și 1,13 m.c. lemn rotund fag.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?