Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Două voleibaliste din Bulgaria la CSM 2007


Voleibalistele de la CSM Focșani 2007 au revenit din cantonamentul în care au fost la Gheorgheni, în perioada 3-8 ianuarie. În cele șase zile în care s-au aflat în unul dintre locurile tradiționale de antrenament montan ale sportivilor focșăneni, elevele profesorului Marian Rădulescu au făcut o foarte consistentă pregătire fizică, pe pantele înzăpezite din zonă și în sala de forță, dar și tehnico-tactică în superba sală de sport din comuna harghiteană Lăzarea. 
A fost primul stagiu de pregătire de după terminarea turului, care va continua cu antrenamente zilnice la Focșani. Pe 17 ianuarie, voleibalistele de la CSM Focșani 2007 vor juca primul meci din retur, la Pitești, cu formația locală CSM. În retur, pentru formația focșăneană vor evolua Andreea Buzilă, Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Ana-Maria Cimpoeșu, Elena Mogozsan, Mihaela Cîrlan, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Monica Stoica, Mădălina Mocanu, Iulia Stoica, Ana Boantă, Mălina Zwiru. În lot sunt două noutăți față de tur. 
Au revenit voleibalistele bulgăroaice Zlatina Shtarbanova și Rositsa Kirilova, ambele, jucătoare valoroase, așa cum au arătat că sunt în campionatul trecut, când au fost componente de bază ale CSM Focșani 2007. Formația focșăneană are ca obiectiv pentru acest sezon participarea la play-off-ul campionatului.
   Amical: CSU Galați – CSM 2007 Focșani 1-3
Voleibalistele focșănene au disputat, sâmbătă, începând cu ora 12,30, o partidă de pregătire cu gălățencele de la CSU, vechi și bune cunoștințe și partenere de antrenament și colege de serie în divizia A2. Jocul a fost câștigat de CSM Focșani 2007 care s-au impus cu 3-1 în fața gazdelor. 
A fost un test foarte util pentru ambele echipe care mai au mai puțin de o săptămână pentru a-și pune la punct detaliile tehnico-tactice și de formulă de joc înaintea primei întâlniri oficiale a anului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?