Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Tânăr din Focşani, internat la Psihiatrie după ce a lăsat GAZELE DESCHISE în apartament


    Tânărul de 26 de ani, care marți seara a fost surprins de polițiștii focșăneni în timp ce lovea cu picioarele un autoturism și ale cărui oglinzi le-a distrus, a fost internat în Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. După evenimentul de marți seara, polițiștii au continuat verificările în acest caz, iar miercuri Octavian V. a fost dus la spital, unde a rămas internat, mai ales că a mai spart și două geamuri de la un balcon. Anchetatorii au solicitat să-i fie evaluată starea psihică, întrucât avea un comportament neadecvat.
    Ce i-a speriat cel mai tare pe anchetatori a fost faptul că tânărul, care are dosar penal pentru distrugere, dar și pentru alte fapte, le-a spus că a lăsat gazele deschise în apartamentul său și că nu mai știe unde este cheia de acces în imobil. În urma acestei declarații verbale făcute de Octavian V., oamenii legii i-au anunțat pe reprezentanții Distrigaz, care au ajuns imediat la blocul de pe strada Aleea Școlii din cartierul Sud, acolo unde locuiește tânărul. Pentru că nu au putut intra în casa tânărului și pentru evitarea oricărei situații nedorite, reprezentanții Distrugaz au luat măsura întreruperii gazului în apartamentul acestuia și sigilarea rețelei. Această măsură nu a afectat alimentarea cu căldură a blocului în care locuiește tânărul.
    „La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați de D. Liviu Anton, din localitate, despre faptul că, în jurul orelor 19.45, V. Octavian, de 26 ani, din localitate, prin lovire cu piciorul, i-a distrus oglinzile laterale de la autoturismul proprietate personală. La data de 7 ianuarie a.c., ora 13.08, polițiștii focșăneni au fost sesizați de Å¢. Vasile, de 70 ani, din municipiul Focșani, despre faptul că în intervalul orar 11:00 – 12:30, V. Octavian, de 26 ani, din localitate, i-ar fi spart două geamuri de la balconul apartamentului, prejudicial fiind de aproximativ 150 lei. V. Otavian a fost găsit de polițiști și a fost condus la Spitalul Județean Sf. Pantelimon-Secția Psihiatrie, unde a rămas internat, solicitându-se totodată evaluarea stării psihice a acestuia, întrucât prezintă un comportament vădit al unei persoane cu afecțiuni psihice. Cercetările sunt continuate în vederea documentării activități infracționale”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?