Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Accident rutier provocat de un şofer fără experienţă


   Un tânăr de 18 ani, din Adjud, a provocat un accident rutier deoarece nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj. El și un alt conducător auto s-au ales cu răni ușoare. „La data de 28.09.2013 orele 15.25, pe drumul național 2 E 85, în afara municipiului Adjud, B. Ionuț Cristinel de 18 ani în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de către S. Constantin de 60 ani, din municipiul Bacău”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Un alt accident s-a produs sâmbătă, pe drumul județean 204 E, în apropierea orașului Mărășești. De această dată, o persoană a fost rănită ușor și o alta a fost rănită grav, după ce mașina în care se aflau a ieșit în decor. „La data de 29.09.2013 orele 05.25, pe drumul județean 204E, în apropierea orașului Mărășești, Z. Dumitru de 54 ani din localitatea Preutești, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism Ford, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul volanului ieșind în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei Z. Maria de 49 ani, în cauză fiind întocmit dosar penal”, spun polițiștii.
    Și la Tulnici s-a produs, duminică, un accident rutier. Inițial nu s-a știut de acest eveniment rutier, dar s-a aflat abia după ce victima a ajuns la Spitalul Județean. Victima, de 78 de ani, din Tulnici, a ajuns la spital duminică seara, în jurul orei 17.30. Arsînia N. le-a spus cadrelor medicale că a fost lovită de o mașină. „În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în zona Pieței Tulnici în aceeași zi (duminică -n.r.), la orele 09.30, B. Marian de 25 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism BMW, pe fondul neatenției în conducere a acroșat victima care se afla pe marginea părții carosabile, părăsind locul accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?