Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Sanorom Boloteşti şi AutoZBR, performere la Cupa Firmelor


Cupa Firmelor la minifotbal, întrecere fiind organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, a ajuns la etapa a treia. Sponsorii Cupei Firmelor sunt Mobicart Biliești, Grafit Décor, Pensiunea Leonardo și Seritex. În grupa A, DPD Curier a câștigat la pas, 6-1 confruntarea cu ultima clasată, Mobicart Biliești, iar AutoZBR și-a respectat statutul de favorită în confruntarea cu Pamiro Construct.
După 1-0 la pauză, cei de la AutoZBR s-au dezlănțuit după pauză și au obținut o victorie clară, 6-1. AutoZBR a evoluat cu: Valentin Borș, Vali Toader, Octavian Bucătaru, Cristian Bîra, Răzvan Sava, Valentin Ion, Iulian Negoescu, Mădălin Predoiu, Marian Ungureanu, Liviu Dumitriu și Sergiu Sava. În ultimul meci al zilei de sâmbătă, Sanorom Bolotești a tras din greu pentru a obține toate punctele în confruntarea cu Apollo, una din echipele frumoase de la turneul din Polivalenta focșăneană.
Cotată cu șansa a doua, Apollo a condus cu 1-0 și 3-1 la pauză, dar în actul secund, gruparea manageriată de Romică Corozanu și antrenată de Adrian Toma a evoluat mai atent și a câștigat cu 5-3, la capătul unui celui mai frumos meci de la actuala ediție a Cupei Firmelor și în care cel mai bun jucător al învingătorilor a fost Ciprian Dumitriu. Golurile formației Sanorom au fost marcate de Ciprian Dumitriu -2, Florin Nistor, Andrei Ciornei și Sorin Mîndrescu. Sanorom Bolotești: Mihai Burdujel, Manuel Ivanciu, Ciprian Dumitriu, Ionuț Parlac, Florin Ciubotaru, Georgian Voinea, Ciprian Dumitriu, Cătălin Costin, Eugen Åžtefan, Florin Nistor, Sorin Mîndrescu, Mădălin Bobaru, Ciprian Goia.
Aseară, după închiderea ediției noastre, s-au disputat partidele din cadrul grupei B, după următorul program: Supermarket Zanfir – Dr.GSM, Arena – Dan San Mărășești și Sporting TerraBio – Voința DEEP SERV. Fulger a stat.

Rezultatele etapei a treia din Grupa A:
Mobicart Biliești – DPD Curier 1-6,
Pamiro Construct – Auto ZBR 1-6,
Apollo – Sanorom Bolotești 3-5.

Clasamentul Grupei A
1. Sanorom Bolotești    3    3    0    0    13-5    9p
2. AutoZBR    3    2    0    1    13-5    6p
3. DPD Curier    3    2    0    1    11-5    6p
4. Apollo    3    1    0    2    11-9    3p
5. Pamiro Construct    3    1    0    2    4-20    3p
6. Mobicart Biliești    3    0    0    3    3-19    0p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?