Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Moira Fitness&Spa, cea mai nouă și modernă sală de antrenamente din Focșani


Cea mai nouă și modernă sală de antrenament s-a deschis, ieri, în Focșani. Aceasta aparține cunoscutei instructoare de aerobic Moira, care, după 6 luni de muncă intensă, și-a îndeplinit cel mai mare vis: noua sală de antrenament situată pe strada Lupeni nr. 7, lângă complexul de locuințe PIF, într-o locație nouă și modernă. Astfel, toate femeile care vor să arate bine și să fie sănătoase pot apela cu încredere la Moira Fitness&Spa, unde sunt practicate diferite antrenamente funcționale, precum: cardio fit balance insane, trambuline, kangoo robics, zumba și pilates. Åži copiii pot veni la această sală de antrenamente, fiind oferite antrenamente de tipul Kangoo, Aerobic și balet. „La câțiva ani după ce am venit din America, a dat bunul Dumnezeu să-mi văd visul cu ochii, să fac această sală. Mulțumesc clientelor mele, domnului primar, tuturor care au avut încredere în mine, m-au ajutat. Mai am foarte mult de muncă, dar în curând vom face și o sală de fitness pentru bărbați, saună, masaj, totul ca dumneavoastră să arătați foarte bine, să fiți frumoase și sănătoase. La sală nu trebuie să se vină doar o lună, pentru a scăpa de câteva kilograme, ci trebuie să devină un stil de viață sănătoasă. Noi trebuie să fim frumoase și sănătoase mereu. Vreau să veniți la sală ca să vă descrețiți frunțile, să vă încărcați cu energie! Vă mulțumesc tuturor”, a spus Moira.

    Moira Fitness&Spa oferă servicii la standarde ridicate, punând la dispoziția clienților săi programe diversificate de aerobic, dar și cele mai tari stiluri americane de aerobic întru-un spațiu încăpător și primitor. Prețurile abonamentelor sunt accesibile, fiind respectată balanța calitate-preț. Antrenamentele oferite de Moira Fitness&Spa îmbunătățesc funcțiile respiratorii, cardiovasculare, observându-se creșterea nivelului de energie după fiecare antrenament.
    Mai multe informații despre serviciile Moira Fitness&Spa pot fi obținute accesând site-ul www.kangoorobics.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/KangooRobics sau la numărul de telefon 0724 754 214.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?