Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Scrisoare pentru Moș Crăciun, de la elevii Liceului „G.G. Longinescu”


Sărbătorile de iarnă nu au fost trecute cu vederea nici în acest an de elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani. Astfel, elevii claselor a IX-a A, a IX-a B și a X-a au organizat serbarea de Crăciun, ocazie cu care au scos în evidență farmecul tradițiilor autohtone, și nu numai, din această perioadă a anului. După cuvântul de deschidere al consilierului educativ, în care a fost subliniată însemnătatea Nașterii Domnului, activitatea a continuat, într-un decor aparte, cu prezentarea unei scrisori deschise adresate moșului, în care elevii și-au așternut gândurile, emoțiile și dorințele. Elevii au recitat poezii, au cântat colinde românești, precum și cântece specifice Crăciunului și Anului Nou din alte țări. Elevii participanți au fost coordonați de profesoarele Claudia Dobroiu, Aniela Gheorghiu și Mihaela Cherciu.
Atmosfera de sărbătoare și vacanță a fost completată de prestația majoretelor pregătite de profesoara Alina Dragomir, care au încântat spectatorii atât la începutul, cât și la sfârșitul activității. În final, colindătorii au primit daruri, conform tradiției. La eveniment au asistat directorul unității, Cătălin Danciu, bibliotecara Paula Leca, profesori, elevi, părinți, alături de un invitat special, respectiv teritorial Mihail Fîsan.
În aceeași zi, opt elevi, coordonați de profesoara Mihaela Cherciu, au participat la concursul „Moș Crăciun European”, organizat de Consiliul Local al Tinerilor și Primăria Municipiului Focșani și desfășurat la Sala Balada a Ansamblului Folcloric „Å¢ara Vrancei”. În concurs, elevii au reprezentat Irlanda.
Mai multe IMAGINI și VIDEO, pe pagina de facebook a liceului: https://ro-ro.facebook.com/pages/Liceul-Tehnologic-GG-Longinescu/291275837668459

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?