Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șoferi cu alcool la „bord”, trimiși în fața instanței de judecată


Mai mulți conducători auto, care au comis infracțiuni la regimul rutier, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, respectiv cei ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.
    Astfel, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice va fi judecat Ovidiu P., de 26 de ani, din Focșani. În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea se arată că în noaptea de 18 spre 19 august, el a condus un autoturism Audi pe străzile Focșaniului, deși avea o alcoolemie de 1,50 grame la mie alcool pur în sânge. Audiat fiind, șoferul a recunoscut că a băut înainte de a se urca la volan.
    În aceeași situație se află și Toader M., de 36 de ani, din comuna Spulber. La data de 19 septembrie, el a condus un autoturism Fiat prin localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 1,80 grame la mie alcool pur în sânge. Nici el nu a negat că a băut înainte de a se apuca de condus.
    Pentru infracțiuni la regimul rutier a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani și Ion D., de 28 de ani, din comuna Nereju. El a fost oprit în trafic pe 10 august, în timp ce se deplasa cu un moped. În urma verificărilor s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat, că numerele atașate erau false, iar bărbatul nu este posesor de permis de conducere. În fața anchetatorilor, bărbatul nu a negat comiterea faptelor.
    Și Neculai C., de 38 de ani, din Urechești, a condus un moped neînmatriculat și fără să aibă permis de conducere. În rechizitoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea sa în judecată, se arată că a fost oprit în trafic la data de 16 iunie. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că mopedul nu era înmatriculat, dar și că bărbatul nu este posesor de permis de conducere. El nu este la prima abatere de acest gen. În trecut, a mai fost amendat cu suma de 1.000 lei tot pentru infracțiuni la regimul rutier. Bărbatul nu a putut fi audiat întrucât nu a fost de găsit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?